Kna kokosmasse sammen med kokoskrem, den smeltede kokosoljen og fibersirup. Og siden det var en stund siden man hadde trent, og kun har fungert som en lenestol for en syk mini de siste ukene, så var det heftig tungt
Jeg pleier å bruke baksiden av en spiseskje for å dytte og klappe kjeksbunnen jevn og flat. Avkjøl geléblandingen til den er kald, men fortsatt flytende
Tiden strekker ikke alltid til for å lage noe fancy og digg hver eneste dag. Etter å ha googlet 'fiskegrateng' har jeg skjønt at det er mange måter å lage den på
Helt siden jeg så en episode med kakekrigen der de fikk utfordring om å lage glutenfri kake har jeg ergret meg litt over at ingen laget suksessterte, eller suksesskake
*du kan bruke totalt 60 g av en våtvare som tilsvarer søtpotetmos, most banan, eplemos, kesam eller gresskarpure istedenfor 30 g kesam og 30 g most banan **har du ikke karamellsirup, kan du droppe dette
Her er den laget på røde linser. Varm oljen i en dyp panne på medium varme, og ha i den hakkede løken. La løken surre i oljen et par minutter til den en blank
Det pleier denne bloggen å dra god nytte av. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER Stort Smil Desiree 10 minutter å lage
Jeg er med i en forening som heter NPIF Klikk HER om du vil vite mer (Norsk protein intoleranse forening ), og der fant jeg denne oppskriften som var linket til en blogg som du kan se HER
De første blomkålene ble utviklet av araberne i middelalderen og selv om det kanskje ikke er den første grønnsaken vi forbinder med mat fra Midt-Østen, brukes den faktisk en god del
- Disse er ikke sunne. Var Daniel sin reaksjon da han fikk sette tenna i disse i går. Og for å være helt ærlig kan jeg godt forstå reaksjonen hans, for disse ble faktisk like gode som vanlige boller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.