1 kg
fett og 1 kg muskler har totalt forskjellig VOLUM. Dvs. at hvis du legger på deg 1 kg fett vil det utgjøre mer størrelse på kroppen din, enn 1 kg muskler vil. Dette gjelder også en nedgang i fettprosent. Trener du mye aktivt, og da spesielt mye som krever styrke og muskulatur, så sier det seg selv at du vil prakke på deg litt ekstra muskelmasse og miste litt fett! Da kan vekta gå ned i form av fett, men gå opp pga muskelmassen! Og når du vil gå ned i vekt så er det vel strengt fett du vil miste? du vil jo ikke miste musklene dine? Med andre ord, kan vekta stå i still eller variere særdeles lite SAMTIDIG som at midjemålet blir strammere, du blir slankere, definert og sterkere. Et resulttat av økt muskelmasse og nedgang i fettprosent, og dette vil igjen gi en bedre selvfølelse og selvtillit! Med mindre du kun fokuserer på vekta!!! Get it?
1-2 ganger
i måneden, så vil du se framgangen mye lettere.
og den ser jeg jo. Da jeg fikk Tobias skrev jeg først pakkelisten til sykehusbagen, også skrev jeg en oppdatert liste etter fødselen og barseltiden på hva vi fikk bruk for eller ikke
Den hadde vi også som forrett i bryllupet vårt. Den er suuper god, og suuuuuuper mektig. Er det en suppe våre nærmeste har smakt så er det min asparges suppe
Og sånn gikk nå månedene. For dem som fulgte min forrige «økt» her på bloggen så fikk de sikkert med seg at jeg fjernet 17 kilo med Lavkarbo diett og trening for ett par år siden. I denne «nå må jeg skjerpe meg og slutte med cola og legge om til lavkarbo» perioden økte vekten med ytterligere 3 kilo – Jippi. 2330 på kvelden. Spasertur med hunden på 4,8 km. 2330 på kvelden
Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. Kaken kan varieres på utallige måter, og denne versjonen med sitronkrem i tillegg til pisket krem og bær, er blant de beste
Jeg har tidligere testet den ut i ulike varianter, se Crazy Cake (rund sjokoladekake) og Crazy Devil Chocolate Cake (langpannekake med melisdryss), Crazy Chocolate Cake (langpannekake med sjokoladekrem)
For å lage disse deilige små "kakene" trenger du en doughnut form, du kan også bruke en muffins form, doughnutsene kommer til å smake det samme, men de vil ikke få denberømte doughnut formen med hullet i midten
Denne oppskriften fikk vi tildelt i en av de første undervisningstimene i regnskapslære. Alle som har hatt Haugen i regnskapslære har fått hans berømte oppskrift på sukkerbrød
Du kan også skru av ovnen når steketiden er over, og la de stå litt mer inni der med døren på gløtt. Men jeg liker at de er sprø på utsiden og myke inni
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.