Denne oppskriften har jeg selv laget og er veldig stolt over det. Jeg liker best å bruke hendene, men er du redd for gris så burde du ikke startet med det
Det beste er å bare bruke hendeneog kna det hele sammen. På den måten kan du smake om du trenger mer eller mindre krydder, ogdu vet hvor lang tid det vil ta å steke/koke bollene
Ha isen i en boks og legg den i fryseren i et par timer før denserveres. Smak til med litt lønnesirup eller noen flere dadler hvis du vil ha den søtere
Når ketchupen har tyknet kjører duden glatt og fin med en stavmikser eller i en blender. Du kan også eksperimentere med forskjellige urter og krydder, som oregano, timian, pepper, laurbærblad, koriander og stjerneanis, eller chili og kajennepepper dersom du liker den hot
Det finnes mange måter å lage den på, men jeg synes denne er både enkel og veldig god. Jeg foretrekker imidlertid litt mindre mengder sukker og heller jevne med maisenna enn å koke sausen inn utelukkende med sukker
Litt frisk salat til ogdu er good to go. Vi prøver i perioder å få inn mer fisk i kostholdet her hjemme, og da må det ofte trikses litt med slik at det blir ekstra godt og spennende
Kjevle deigen ut, den må være tynn og stans ut små sirkler eller kvadrater om du ønsker det. Det er ganske stive priser på salte kjeks i butikkene, ihvertfall visst du vil ha med forskjellige smaker på også, og igår hadde vi lyst å kose oss med ost og kjeks så da ble det hjemmelagde salte kjeks
Ta brettene ut og skjær knekkebrødene i biter med en pizzaskjærer. Jeg vet at det er mange av dere som også liker å ha pålegget på disse sprø godsakene, og det er jo så enkelt å lage selv
Har nettopp oppdaget bloggen din, og river meg litt i håret fordi jeg ikke har settden før nå. Ser veldig godt ut det dulagar/presenterer på bloggen din
I denne oppskriften blandet jeg byggrynene med gresk yoghurt, men synes du det blir for surt, kan du bruke vispet kremfløte eller kesam, nå er det kommet en ny kesam med smak av jordbær og rabarbra som smaker kjempegodt
Når du er fornøyd med konsistensen er den ferdig og klar for å nytes. Det er også veldig enkelt å lage selv, da har du mer kontroll på hva du får i deg, enn når du kjøper ferdiglaget som gjerne inneholder mange kunstige konserveringsmidlerog e-stoffer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.