Jeg har vært, og er ennå, ganske heldig når det kommer til de mørke sidene av dagen derpå. Hell blandingen over i en kjele etter hvert som det blir ferdigstektTilsett tomatpurén på andre steikerunde, og la den steike med i et minutt
Bloggånden har visst virkelig slått til de siste dagene. eks bruke rømme istedenfor yoghurt, servere nok et egg til, steke egget ditt, ha litt oljedressing over salaten eller ha en kladd smør på risen
Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Fres den revne løken i litt olje 5-7 minutter. Ingredienser. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala
Denne retten er også laktosefri og glutenfri. Dagens middags tips. Tilsett så kyllingen med salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt
Til og med ungene mine synes dette var godt og de var spesielt glad i den hvite sausen. Skjær eller plukk av grønne blader fra blomkålen og skyll den i kaldt vann
I tillegg er den kjøttfri, noe som passer fint siden det er kjøttfri mandag i dag. Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Fremgangsmåte Knekk av endene på aspargesene, skyll og skjær i tre. Denne er super å ha i matpakka også, jeg synes i hvert omelett er godt både varm og kald
På travle dager hvor du har lite tid eller overskudd til å stå lenge over grytene er det greit med ferdig preparerte grønnsaker som denne lapskausblandingen fra feks Coop
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.