Eller akebilder fra den ene halvtimen gutta var ute og akte bak blokken og som, i følge legen vår, var litt for tidlig ettersom begge fikk feber etterpå
evt et par ss olivenolje. Som med annen gjærbakst er det best å fryse disse straks de er avkjølte og så heller ta opp og tine det som trengs, da smaker de ferske hver gang
Vil du ha noe skikkelig godt så anbefaler jeg å prøve scones med pisket myk krem ogOliviers & Co sin sitonkrem, den er syrlig, søt og har en deilig kremet konsistens
Dette er oppskrift på mine fine rundstykker som vi gjerne lager til både hverdag og fest. Jeg lager som regel dobbel oppskrift, for disse er veldig populære og forsvinner fort
Jeg har samlet noen av de fineste turene, stedene, erfaringene og oppdagelsene våre i dette blogginnlegget i håp om å huske dem til neste gang vi skal dit, og for inspirere andre til å forlate turiststedeneog se litt av alt det andre også
Disse rundstykkene blir luftige og gode om du tar deg god tid med elting og heving. Da er det kjapt og enkelt og ta opp å tine når man har lyst på noe ekstra godt til frokosten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.