Og apropos "sunn fast food" så les gjerne denne artikkelen jeg har skrevet for bedretrent. Ellers så må jeg bare si at det er jobb som preger mesteparten av tiden min
Jeg er veldig glad i Thai mat, og noe av det beste jeg får er den spicy kyllingsuppa Thom Kha Gai. Den krever et par særegne ingredienser, og spesielt galangalrot er utfordrende å få tak
Mama’s ajvar er den desidert beste ajvaren som finnes. Slik skal du gjøre det om du vil servere skikkelig SNADDER FAST FOOD til de bortskjemte kidza, eller muligens bare til deg selv på en fredag kveld etter endt arbeidsuke
Noen ganger bruker jeg sirup som søtning, men denne gangen har jeg brukt dadler. Som ett adaptogen, gir maca energi om kroppen trenger det,hjelper å bygge opp kroppens imunforsvar om dette er svakt og øke utholdenheten
Etter noen år med leting gate opp og gate ned etter lunsjsteder som fyller våre ydmyke krav (rask og næringsrik mat for oss begge) har vi lagt oss til vanen å spise ordentlig (sitte-ned-på-restaurant-)lunsj på ferie
Jeg vant en pizzaovn fra ObhNordica i Pizza-NM for noen år siden, og den er flittig brukt. Selvsagt er det helt greit å lage pizza i vanlig stekeovn også, men nå har jeg denne fine, røde kuleovnen min, så da bruker jeg den
Denne frokostkaken er både sukkerfri, glutenfri og laktosefri. Den holder seg i kjøleskapet i 5 dager, utgjør 4-5 frokoster og er like god i hånda på vei til jobb som i barnas matbokser
Denne varianten lagde eg forrige veke, og det blir nok en slager framover. Lot den bli litt godt stekt, avkjølte den og deretter fylte eg den med pålegg
På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke
Fregangsmåten er ikke tidskrevende eller avansert, så denne kan barna godt få prøve seg på å lage. Og du, røren holder seg godt i kjøleskapet i en dag (har ikke prvød lenger), så den kan lages kvelden i forveien for de med full timeplan og morgener med lite tid til overs
Avkjøl kaken før du har på glasur og bygg deretter i høyden med glasur i mellom og som topping. Et halvvarmt kakestykke av denne kaken sammen med et iskaldt glass melk kan virkelig anbefales
I går fikk jeg tidenes utfordring av kjæresten. Jeg er veldig opptatt av at det skal være vanlig mat og smake som vanlig mat når det kommer på dennesiden
Jeg lagde dem så og si hver dag for en liten stund siden. Den er for øvrig ikke gjennomsiktig. Nyhet fra 2xu – jeg har den litt kortere versjonen, men den finnes i fullengde også. Bruk rabattkoden 800 og få hele 25% rabatt på ordre over 800,- hos x-life denne helgen 2 egg
Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
♦ Miks sammen ingrediensene til kakerøra så den blir jevn og klumpfri. ♦ Bland sammen ingrediensene til sjokoladeglasuren, smak til så du får den søt og kraftig nok
Hva om vi lar kreativiteten ta styringen og skape noe vi så setter ut i verden. Ikke for å vinne, utkonkurrere andre eller ta over verden - men fordi vi har noe vi ønsker å tilby
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.