Heisann, da er det en stund siden jeg har skrevet. Vegetariske vårruller – 10 stk ca. Stek så løken og hvitløken til den blir blank m litt olje, hell over grønnsaksblandingen din i pannen og la det steke til grønnsakene er al dete ca 10 min ha på litt mer olje ved behov. Jeg la filarket med spissen ned, hadde 2 ss fyll på hvert og brettet som en konvolutt med enden av deigen underst
Denne middagen er svært enkel å lage og den er i tillegg laget på ti minutter. Verdt å prøve en travel dag, den vil garantert falle i smak hos store og små
Denne gangen falt valget på Caroline Berg Eriksens (Fotballfrues) linsegryte. Jeg har blitt så glad i ingefær de siste månedene, og sammen med proteinrike linser så tenkte jeg at denne ville mette godt og varme en kald vinterkropp
Dette er en fantastisk god vegetarisk insegryte, og den dufter herlig av spennende krydder. Den er het, spicy og varmende, og har en god smak av appelsin
Hummus (Se oppskrift nedenfor). VEGETARISKE WRAPS MED STEKTE GRØNNSAKER OG HUMMUS. Disse wrapsene er supergode, og blir nok en ny fredagsfavoritt her i huset
Dette er en vegansk variant av den tradisjonelle indiske retten Korma, og den består av grønnsaker og cashewnøtter som er kokt inn i en kremet currysaus
Ha deigen i plastfolie og la den hvile i ca. Vask purre før den kuttes i tynne strimler. Kjevle paideigen til den er stor nok til å dekke bunnen og langs kantene på paiformen
Stek til alt vannet har fordampet fra soppen, og den begynner å bli godt stekt (10 – 15 minutter). Dette er en vegetarisk pytt i panne som lages med sopp, rosenkål og stekte egg
Hva med denne da. Det er ikke helt enkelt å finne vegetariske oppskrifter som passer til våre tradisjoner, for vegetarisk kosthold henter jo så mye fra andre lands kjøkken
Jentene mine er veldig glad i denne sausen, håper den faller i smak. Det er ikke alltid like lett å lage god brun saus om man ikke kan bruke verken kraft eller buljongterninger
Etter en tur på Krishnas Cuisine (en vegetarisk spisested) i Oslo, hvor de ofte serverer linsesuppe vedsiden av dagens rett, har jeg blitt inspirert til å lage selv hjemme
I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums
I mellomtiden tilbereder du squashbåtene. Kapp bort endene på hver av dem. Bruk magefølelsen og smaksløkene og ha det gøy Dropper du osten har du en helvegansk rett, og den smaker fortsatt superdigg og fyldig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.