•Melis (avhengigav hvordan du pynter). •Nonstop eller annet godteri du vil pynte med. Du trenger. 1)Pakk ut sjokoladene avpapirene. 2)Ta en etter en innimikroen så de blirlitt myke(de skal IKKE smelte). 3)Skjerav en rad på de korte sidene på to av platene, bruk 2 andre platertil taket(de skal ikke skjæres i). 4)Ta den femte platen og skjær så det er 2 hele rader før det går på skrått oppover,gjør det to ganger. 5)Smelt det som du skjærte av sjokoladen og sett sammen huset. 6)Sett først sammen de to langsideneog så de to korte derettersetter du på taket. 7)Tilslutt kan du eventuelt skjære tilmelkehjerter så det blir en pipe(daskjærer du bare av tre av kantene). 8)La det stå littkjøligi et par timer så det stivner. •5 plater sjokolade 200 g pr plate (tilsvarer fem freiasjokoladeplatertilsammen). •1 pk melkehjerter
Ettersom jeg erlittmatlei, så fant jeg ut jeg måtte prøve noe jeg ikke hadde smakt før. Kjøttdeig. 28 i. Det var enkelt og godt, så verdt forsøket 09. 28 iKjøttdeig
Minfavorittav lyse sjokoladesmørkremer, den samme som jeg benyttet denne gangen, finner du her. eks kan du erstatte halvparten av kakao’en idin mørke sjokoladekake med hvetemel, eller bytt ut den mørke sjokoladen med melkesjokolade
Ristopper (også kalt risboller) er en favoritt for mange barni julen. Ellerser det mesteavpølserhertil lands enten kokte eller røkte, farsebaserteog utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.