Trappen inne ned til kjelleren er malt og jeg har startet å male rekkverket på verandaen ute, hvis noen elsker å male så er det bare å hyle ut, for å male det rekkverket er det kjedeligste jeg har startet på
Jeg skulle blogge i går, og jeg skulle svare på kommentarene fra "Den storefettfrykten"-innlegget, men med tusner av sider å lese krever det fort timer og engasjement jeg ikke har til enhver tid nå
Transparent and clean tastes was on my mind as I prepared this dish. Share this. This will be a very short entry that will be followed by something special this weekend…
), men når jeg fikk smake ble jeg bare helt mo i knærne på grunn av den deilige smaken. Første gangen jeg så bildet av denne retten falt jeg pladask for utseendet (eh, min ser ikke like bra ut
Stek så pannekaker på vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
¼ cup mozzarella cheese. Remove the stems from the cauliflower and cut into chunks, Place the cauliflower into a food processor and pulse it until it resembles the texture of rice
Rull en baconskive rundt hver sviske og fest den med en tannstikke. Sett de små lekkerbisknene på et ildfast fat og grill dem i ovnen til baconet er sprøtt
Konseptet er å lage sunne smoothies hvor grønnsaker også inngår. Grønnsakenes smak kamufleres av frukt og bær, og oppskriftene er derfor perfekte for å snike inn ekstra grønnsaker i kosten hos de som ikke like grønnsaker
Selv er jeg ikke glad i peanøtter - finnes det tilsvarende nøttesmør. Ingenhelgbaking betyr at ting må gå ekstra fort i hverdagen, så i dag får du en ekstra kjapp cookie oppskrift fra meg
Det er bare noe «smarte» importører og matkjeder har fått innbilt det norske folk. Felles for alle disse tre navnene er at de er matretter, og at navnet viser til en måte å tilberede råvarene på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.