Såer vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen førdet blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst påså mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Dekk bunnen med aliminiumsfolie, og legg deretter bakepapir over ( dette for å skape en lufttett pakke til senere, uten at maten kommer direkte i kontakt med aliminiumen)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Tilsett smøret, og eventuelt krydder, og la dette smelte sammen med de andre ingrediensene. Perfektsomsunnere julesnacks, somtoppingerpåjuledesserter og lignende, ellersom smakfull julegave
Såerdet en ny uke igjen, og plutselig erdet blitt april. Håperderekoserdere disse vårdagene Selv har jeg faktisk reist vekk fra våren og opp til vinterenpå fjellet, men deterpå grunn av et selskap vi var invitert i
Og for å ha sagt detførstsom sist, detteer et øl som blir betraktet som et av verdens beste. Gjennomårhundrene har klosteretutvidet og blitt gjenoppbygget flereganger
Lag størrre porsjonernår du førster i gang, og oppbevar de stekte lappene i kjøleskapet til for eksempel morgendagens frokost eller lunsj, ellernår du bare vil ha noe digg somogsåer næringsrikt
Deter jo like mye som en tørr grillkylling. Hvorfor jeg trodde detaner jeg ikke. Høns var noe av det beste jeg visste som liten, men i mitt hode var dette dyr mat
FredagDetteer reneste festmiddagen somogså kan lages til hverdags. OnsdagPasta med parmaskine er nok en herliglekkerbisken fra det italienske kjøkkenet som vi nordmenn kan kose oss med
Selv nånår vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, erdethverdagerinnimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.