Mandag og litt inn i desemberalleredeog jeg fortsetter med tapas/småretter denne uka. #mat #desember #tapas #småretter #jul #veggiboller #aubergineboller #quinoaboller #grønnkålboller #gjestemat #førjulskos #sunn #helse #kosthold #vegan #vegetar #økologisk #vegetarboller
Da er fredagen her og det er endelig helg. Da turte jeg å prøve meg på en ordentlig treningsøkt - Markløft - Gående utfall - Push ups - Landmines - Roing Jeg svettet umenneskelige mye og kjente at det var ikke like mye futt i kroppen som normalt
Det blir mange store og små selskabeligheter i desember. Dadler surret i bacon og stekt i ovnen. Dette er også noe å tenke på, når man litt ut i julen har mange rester i kjøleskapet…
Men et lite middagsinnlegg blir det idag også. Fylte potetbåter // Brokkoli og fetaostpai // Brokkoli og bacon Pai // PestoSalat // Fylt chiabata // Pizzasnurrer // Tapas //
Desserten fikk dere av meg i går, og i dagens innlegg kommer fredags-middagen. Dette ble lunsjen min tidligere i dag, og nå kjenner jeg at jeg blir sulten bare av å se på bildene igjen
I løpet av et år er det mellom en og tre fredager som faller på den trettende. Mat må man også ha uansett hvilken dag og dato det er og her er noe av det jeg har spist de siste dagene
Hakk fesaosten i terninger, kutt opp ruccolasalaten og kyllingen - bland det sammen i en bolle. 300g pasta, fetaost, ruccolasalat, 1 beger creme frach/rømme, karripulver, kyllingbiter og hvitløksbrød. Hell over rømmen og bland inn ca 2ss med karri - bland godt
Og hummer er jo som regel nok i seg selv men hvis man skal servere noe i forkant kan man feks ta noen skiver med pate på noen enkle kjeks eller laksetartar servert i porsjonsglass
Ha dette sammen med kyllingfileten og la det stå til så og småkoke til kokosmelken nesten er borte. Mens dette står å småkoker kutter du gulerot i små strimler og deler babymaisen i 2-3 deler. Tilsett fløta og la det stå i 1-2 minutter
Vårrulldeig (fåes kjøpt hos asiatiske butikker) - og ønsket fyll. Du kan bruke alt mulig - men jeg valgte å gjøre det veldig enkelt å brukte kål, løk, gullerøtter og chili
Kutt opp pølsene og vårløken. Veldig godt, utrolig mettende, ganske billig og så enkelt. 200g Pølser, 2 poser potetstappe, 1 vårløk, 1/2 boks erter, salt, pepper, 1/2 boks mais og strøkarving/revet ost. IDag blir det hjemmelaget fiskegrateng med poteter og gullerøtter 200g Pølser, 2 poser potetstappe, 1 vårløk, 1/2 boks erter, salt, pepper, 1/2 boks mais og strøkarving/revet ost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.