Det var det hele herfra – mange ting som må gjøres nå etter ferie så jeg får hive meg rundt. Da var det tilbake til hverdagen for de fleste av oss, og hva bedre enn å ha en skikkelig god fiskemiddag
Vi gleder oss som sagt til å vise dere bilder og dele historier fra sommeren, så følg med videre. Den første tiden vil det komme en del innlegg fra fruenes sommerferier
Saltet må med for å framheve sjokoladesmaken. Mi erfaring med desserbuffetar er at eg er redd for at det skal bli for lite, folk forsyner seg over evne, og det vert masse restar både i serveringsskålene og på dessertasjettane
På grunn av ulike smaker på syltetøyet anbefales å smake til med litt og litt syltetøy. 4 stk kremfløte 2 egg 1 glass valgfri syltetøy (jeg anbefaler jordbær, bringebær, blåbær eller aprikos til kaker) Pisk stiv krem av fløten, pisk inn eggene og rør til slutt inn syltetøyet
Et lag poteter, salt, pepper og hvitløk Dette trenger du. I dag lagde jeg for første gang hjemmelagde karbonader, og det blir ikke siste gang for og si det slik
Sil fra bladene. Det behøves bare en halv liter blader, det er gratis og kan geeke opp en herlig marokkansk eller tunisisk rett, brukes til gelé, som smakstilsetning i drinker ogdesserter, og ikke minst i kaker
Så klemmer du ut overflødig vann fra gelatinplatene og rører dem inn i den fremdeles varme fløten. Det er ikke så mye å si om denne italienske fløtepuddingen, unntatt at den er god og at den kan varieres mye og smaker godt nesten uansett
fromasj uttales likt med fromage som betyr ost på fransk. Personlig synes jeg at fromasj er en undervurdert dessert, men skjønner godt mangelen på begeistring dersom det man får servert er ferdigvarianten
Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi
Desserter. Se for den en dessert som har alle ingrediensene du liker best. Denne desserten er verdt et besøk på middagsbordet etter en deilig påske middag
Hva er vel bedre enn ferske kanelboller og en kopp varm kakao i vinterkulden. Jeg brukte min Kitchen Aid (minste versjonen) satte på mediumhastighet og styrte med noe annet mens deigen ble eltet
Nå har vi akkurat kommet hjem fra Ado bassenget. Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
** Kremen jeg har brukt er som dere ser ris kremfløte fra SoyaToo. En enklere og bedre sjokoladeglasur skal dere lete lenge etter, for dette er simpelt, men uimotståelig godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.