Det er masser av mørk, deilig sjokolade i både bunn og topp. Blir faktisk bedre og bedre med dagene også, så helt klart en favoritt å bake tett opp mot jul
Til slutt så kjører du det glatt med en stavmikser…. Detå lage mye saus tar ikke så mye lenger tid enn å lage litt, men jeg sparer myyyye tid påå fryse ned
Kjør på full guffe til det blir jevnt og kremaktig. Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien ågå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Jeg elsker cookie dough og har laget mange sunne versjoner det siste året. Oppskriften jeg kokkelerte frem i dag, er desidert de beste cookie dough kulene jeg noen gang har laget
Eller del gjerne bildetpå instagram med emnekraggen #klarferdigvisp. Og nå som jeg kan lage perfekte cookies, vel så lager jeg de kanskje litt for ofte *fnis*… Jeg er veldig kresen nårdet kommer til cookies
Selv om jeg i dag lagde det som en focaccia så regner jeg med at detgår an å bruke den som en loff. Alle som har lavkarbo som en livsstil vet hvor vanskelig det er å lage godt brød som ikke smaker egg og fiberhusk
Start medå smelt smøret i en kjele og la det bli litt gyllent før melet røres forsiktig inn. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
Dersom du har en stor kjøkkenmaskin med eltekroker er det kjekt å finne den frem nå. Selv fant jeg oppskriften på Trines Matblogg, og har blitt en trofast baker av dette nydelige brødet
Sett kjelen tilbake på platen og la detstå der på svak varme, slik at sukkeret også smelter. I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis
Spiser du vanligvis to skiver, er det stort sett nok med ei her. Bland alle frø sammen o en foodprosessor, eller bruk stavmikseren kjapt, og bland såmed resten av de tørre ingrediensene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.