15 minutter
til deigen er smidig og slipper bollen. Skjær smøret i terninger og tilsett smøret litt av gangen mens du elter. Elt 15 minutter til. Alt smøret skal være eltet inn i deigen nå. Dekk deigen med plastfolie og la den heve til dobbelt størrelse. (Pass på at deigen står på et lunt sted)
Detble bestilt boller her i dag. Ja, detble de tradisjonelle bollene + en ny snurrings-variant. (deigen kjevles ut som en pizzabunn, fyllet smøres på og det hele
Og mens vi ventet på at bakerovnen skulle bli klar, bledet første hagearbeidet gjort. Jeg følger som regel Morten Schakendas oppskrifter når det gjelder bakverk
"Gær gætt altså", var kommentaren hennes da de nystekte bollene ble testet. ) Flate boller med en sjokoladebit i midten, og så en klæsj med vanilljekrem oppå der igjen
Jeg brukte denne oppskriften i dag og må si det er lenge siden jeg har smakt bedre boller. Du kan gjerne bytte den ene ts vaniljesukkeret med kardemomme, men min mann liker ikke kardemomme, så her bledet vaniljesukker
Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Tilsett væsken i det tørre og bland deigen godt enten i en kjøkkenmaskin eller med hendene. Pakk deigen sammen ved å trekke kantene inn mot mitdten, trykk så sammen deigen i bunnen så den blir helt lukket, forme den til litt med hendene til en rund bolle Sett bollene i en ildfast form inntil hverandre
Det er to ting i en det. I dag har jeg fyllt fryseren med boller. ) Siden barn nummer to er rett rundt hjørnet, tenkte jeg at det er lurt med litt godsaker klart i fryseren
Selv om disse bollene lages helt uten melk, må jeg ærlig innrømme at dette er en av mine beste bolle-oppskrifterEn kan selvsagt lage bollene med melk, da byttes melkefritt margarin med vanlig margarin og vann med melk
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
I noen av bollene hadde jeg hakket sukkerfri sjokolade i også, det anbefales å prøve. Disse bollene ble bare helt nyyyydelige gode, myke og deilige og smaker virkelig som BOLLER selv om de er lavkarbo
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.