Har du kjøkkenmaskin, elter du deigen til detøyeblikket den er jevn. Dette trenger du. Deigen kan brukes til alt av søt gjærbakst og kan med fordel dobles
Disse brødene blir luftige og helt fantastisk gode. Ikke er det vanskelig å lage heller. Bland alle frø sammen o en foodprosessor, eller bruk stavmikseren kjapt, og bland så med resten av de tørre ingrediensene
Bildene ble litt kornere og gule, men sånn blir det uten naturlig lys, haha. Haha, jeg vet ikke, men "bestemors sjokoladekake" høres mye bedre ut enn "ny sjokoladekake", haha - er det bare meg
Ikke bare så den veldig stilig ut, men det smakte også veldig friskt med bær og krem til. Dette er en oppskrift fra en av min mor sine gamle kokebøker, som vi har hatt som bursdagskake i familien så lenge jeg kan huske
Nå bakte jeg boller for å ha med på turen, så da bledet til at vi ikke stoppet på Espa. Etter lenge å ha fått høre at bollene jeg lager ikke er gode etter en stund, var det på tide å gjøre noe med oppskriften jeg har fulgt i flere år
Jeg elsker nybakt gjærbakst, det er virkelig noe av detbeste jeg vet. (Jeg blingset første gangen og hevde deigen en time før jeg trillet dem ut og de ble fortsatt veldig gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.