Når du står der med perfektesukkerfrie peanøttbrownies i den ene hånda, og perfektsukkerfri karamellsaus i den andre, da erdet faktisk ganske åpenbart hva du blir nødt til å gjøre
Vi har hverken visp eller bolle for å lage pannekakerøre i, så da jeg så Thomas lage røra i blenderen, var det virkelig ikke noe spørsmål om hva jeg skulle spise etter trening
Avbildet nedenfor er den indiske tallerkenen vi serverte med indisk currygryte med cashew masala saus, raita, pastinakk & blomkålris og salat med tahinidressing
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utGoogle+Renate SchjoldenLik dette. Del dette. Denne oppskriften er fra «Familiekokeboka» av Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen
Det skal nok ikke være nødvendig å ha bakepulver i baksten, men jeg har erfart at de blir bittelitt større og fluffy av det, så jeg bare fortsetter med det inntil noen sier at deterhelt feil med god grunn
Jeg har jo som vanlig gjort litt om på oppskriften, rett og slett for å få den slik jeg vil ha den, samt at jeg brukte det jeg hadde i hus av ingredienser
Nokon ville ha kake, og Gilbert syntes det høyrdes bra ut med sitronkaka. Det slo ikkje feil. Høgdepunkt frå ein kveld, ein middag eg lenge har hatt lyst til å laga og ein punktvis intro som ikkje har noko som helst med resten å gjera
Jeg synes deter magisk. Vi har satt det i en sinkbalje. De ga ikke uttrykk for noe spesielt etter å ha fått disse, men jeg håper de kan bli en del av de gode minnene fra deres barndoms jul
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketStumbleUponGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. Slik var det ikke da min kollega, med det festelige kallenavnet «Hoften» dukket opp med sin møtekake
Fordi de spiserdet ikke selv. Men vi kan sjelden lage entrecote, fordi vi har det så veldig travelt. Hvorfor sender land som Brasil og Argentina så mye indrefileter til Norge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.