Av det lagde vi vidunder-desserten som smakermillionerganger bedre enn den ser ut. Dessertener forbausende enkel å lage og jeg har til dags dato aldri opplevd at noen forsyner seg med mindre enn to porsjoner når den kommer på bordet
Deter mulig at resten av Norges land og rike har samme sterke forhold til kaker og kakenes plass i selskapslivet, men inntil videre står minepåstander fast
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. Lefserull med spansk spekeskinkeLefser - det beste er hvis du får tak i rektangulære
Detteer helt perfekt mat til små og store sommerfester. Det samme gjøres med avocado og mozarella. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Idag blir det deilige vanilje- og eple- fylte boller , nesten som en mini eple kake…. Deter en helt ny verden for meg, men jeg må innrømme at jeg har blitt litt hektet nå
Herkommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjerdet noe uventet
TwitterGoogleFacebookPinterestE-postSkriv utLik dette. Jeger ikke helt sikker på om deter akkurat sånn Tyvens lam lages i Athen, men denne retterer i alle fall inspirert av Helles
Jeg måtte selvfølgelig prøve å lage dette hjemme, både bedre og sunnere. Problemet med den, var bare det at den selvfølgelig var laget på eplesirup som bidrar med masse ekstra sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.