Detteermatvarersom stort sett finnes i mitt kjøkken. Den dagen du begynner å bli fanatisk i forhold til mat og kropp, hvor dette opptar så å si all tid og tanker, da har du et problem
Og jeg ble så glad for at hun, somjeg, har et litt annerledes syn pådette med detox. Deter ikke snakk om å leve på sitronvann og alger i fem dager, dethandler om å spise "ren" mat som gir masse næring og er lett for kroppen å jobbe med
Egentlig erdette en type kjøttsuppe kokt på lammekjøtt med grovt kuttede grønnsaker. I gamle dager var dette en av de matrettene som ble brukt til store anledningersom bryllup , konfirmasjon og lignende
Det har alt blitt lagt ut endel info herpå bloggen, og bare for å være sikkerpå at alle har fått med seg alt har jeg nå samlet disse innleggene i dette innlegget
I forhold til allergier, grvide, ammende og deg somtrener mye vil det bli gitt rettningslinjer og alternativer for hvordan denne kostplanen skal følges, men jegsierdetsomdeter
Kroppen lagrer ikke protein på samme måten som den gjør med karbs og fett, og for bygging/vedlikehold av muskler bør vi ha en jevn tilførsel av proteiner
Tilslutt skjønte jeg at det var på tide å søke hjelp hos de store mestrene, denne gangen var Arne Brimi den som hadde ei oppskrift somjeg skjønte at jeg ville kopiere uten den minste endring
unngå for enhver pris hvitt brød ellerbaguetter, jegdrikker mye vann med sitron og før kraftige måltiderbrukerjeg tinktur av for eksempel bittersternsompåbildet
Detteer en av mine favoritt middagsretter. Håperdetsmaker. Ingen kommentarer. Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk og karri
Detteer en av mine favoritt middagsretter. Ingen kommentarer. Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk og karri
Ettersomjegønsker at vi skal spise mergrønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølseristedet for skinke
Ingredienser. Del kyllingen i biter. Tilsett kyllingen og paprika og stek til kjøttet er gjennomstekt. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala. Fres den revne løken i litt olje 5-7 minutter. Tilsett tomatpuré og la steke 10-15 minutter. Mariner kyllingen i salt, ingefær og hvitløk i 2 timer. - Born4baking (Lena Larsen) 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika. 5-7 minutter Tilsett tomatpuré og la steke. 10-15 minutter Ta av varmen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.