Dessutan hadde eg i litt appelsin, sidan eg har lest ein plass at jernet i spinaten treng litt hjelp av c-vitaminer for at kroppen skal klara å ta det opp
Skal dette vere ein ordentleg forrett bør du bruke litt større glas eller pene suppeskåler. Eg garnerer den med reker, men den kan også pyntast med krutongar, ein rømmeklatt eller med litt sprøsteikt bacon
Når lauken har begynt å få litt farge tilsett du creme fraiche, vatn, soyasaus, buljong og rosèpepper og lar det koke i ca 10 min eller til sausen er tjukk nok
Gazpacho er ei klassisk spansk kald tomatsuppe som det finst mange variantar av. I daga har eg laga henne intenst raud, utan agurk og grøn paprika som ein ofte får i gazpacho
La det koke friskt i eit minutt. Kanskje det blir ei gåve til deg sjølv. Gløggekstrakt treng ikkje koste to kroner på lokalbutikken, du kan enkelt lage ditt eige
FacebookTwitterGoogleE-postSkriv utTumblrRedditPinterestLinkedInPocketLikdette. Eg elskar torsk i alle variantar, så no midt i skreisesongen et eg det så ofte eg kan
Dette er nydelig helgekos. Eg likar å ha ein dæsj limesaft på til slutt. Set omnen på 200 grader i omnen i nokre minutter til dei er gyldne i kantane og passe sprø
Normal størrelse på denne, bare hodet som er litt liten for lua. Lue nr 6 er strikket i Dops merino fine ( blå, hvit og grøn) Det grå er Dalegarn falk. Dette er lue nr 7
Det byrja med at eg fekk ei eske lime i fanget, og måtte gjere det beste ut av det. Sitrusmarmeladar er som oftast veldig gode, og det siste eg har prøvd meg på er limemarmelade
Etter å ha surfa etter smoothies oppskrifter på nettet, og prøvd ut mange av dei er det ingen tvil. At eg har vert sjuk, og har desperat prøvd å bli frisk har jo sjølvsagt ingenting med det å gjera……
Kan du koke kraft på bein, kan du putte i suppa det nærområda kan by på. Men eit blikk i fotoalbumet minner oss på språkvanskar, tog-ran og dagar fullstendig pengelause – før det norske konsulatet opna igjen etter helgestenginga
Då vart det helg, og eg fekk tida til å prøve ut surdeigane mine. Det er ei stund sidan eg har laga brød med surdeig og tenkte det var tryggast å bruke ei god oppskrift
Grunnen er så enkel at det er mer vann i squashen som skal fordampe. Brukt ostehøvel på søtpotene og rødbetene, men squashen kutter du litt tykkere med kniv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.