Spaghetti og kjøttboller blir aldri det samme med disse kjøttbollene. Dette trenger du. ikke å stå å steike de (for det er det som tar tid), så kan en steike de i ovnen i stedenfor
De har årelange tradisjoner på det. Gjenta om du synes det trengs. Dette var knasende godt. Stek de så først i en stekepanne i 2-3 minutter, for å få paneringensbrødet til å sitte godt
Forrige måned var det da altså Green Bonanza som valgte ingrediensen og det var beter. Jeg fikk ikke desverre ikke delt noen oppskrifter med beter fordi jeg ikke liker beter, MEN utfordringen fikk meg til å prøve mye nytt og det var gøy
Bland det bløte brødet (og evt. Italienske kjøttboller i vin-/tomatsaus. melk) med kjøttet, tilsett stekt løk, parmesanost, muskat, salt og pepper og bland dette veldig godt
Det er ofte godt med litt brødmat ved siden av ulike middagsretter. Jeg prøver å ha noe gjærbakst (for eksempel rundstykker, pitabrød eller hvitløksbaguetter) i fryseren så det bare er å tine og varme før middagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.