Det å vippe fondantene ut av ovnenog kakke hull på det tynne laget av kake for så å komme inn til der varme halvflytende sjokoladefyll fullstappet av sukker, smør, sjokolade, egg og mel er ubeskrivelig
For meg er det ikke detengelskeordet BE, men BE på norsk. Og nå som vi har hatt en tøff tid på sykehuset, her det vært helt utrolig å vite at så mange mennesker rundt oss har gjort nettopp dette
(ha i kjøttet når grønnsakene nærmer seg ferdig slik at det ikke blir tørt) Kutt opp salat, tomat, agurk og litt fetaost og ha som en sidesalat om man ønsker
Ogdet er da mye mat for pengene. Det passer meg utmerket, fordi da kan jeg få litt mer ut av den. Skjær deretter av fettet som ligger som et lokk over kjøttet på andre siden
For det første blir de ikke skikkelig sprø, de blir liksom mer som en våt og seig deig. Po piah tod (korriger meg gjerne på stavelsen her, da jeg har sett så vanvittig mange varienter der ute) som er en thailandsk type vårrull minner mye mer om det man vil få servert på restauranter i Norge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.