Håper det smaker, i morgen tidlig. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Dette er helt perfekt mat til små og store sommerfester. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk. Det er jo selvsagt at folk rundt hele Middelhavet som har kjøpt vår klippfisk, ikke bare har brukt den til Baccalao, om vi trodde det
Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så detharjeg igrunn bare gitt opp. Egentlig skulle det være en hundegenser, men siden vi skal ha Bursdags selskap senere i dag Lørdag
Bland alt det tørre og ha i smøret. Beste scones jeg noensinne har smakt. Disse nøt jeg en onsdags morgen,kjapp å lage,få ingredienser,og helt fantastiske
Denne endringen tror jeg de aller fleste som bruker supermat også blir ledet mot. Det viktigste supermat-”hypen” har gjort for meg, har vært å lede meg fram til å forstå viktigheten av et rent og naturlig kosthold med naturlige råvarer som blant sunt fett, mye økologisk frukt og grønt, kjernesunn mat, eliminering av raffinert sukker, osv
Det hele resulterte uansett i en smaksrik og deilig sommer-pai som jeg herved deler med deg J. Kjøpte meg en skikkelig robust pai-form på Glassmagasinet, og hadde lyst til å ta den i bruk med det samme
Jeg bare sier det. DETTE GJØR DU. Hva gjør jeg med slappe grønnsaker jeg egentlig bare har lyst å kaste. For å gjøre middagen mer komplett, stekte jeg noen svinestrimler i en stekepanne, som jegblandet sammen med grønnsakene på slutten av baketiden
Det er faktisk i plommen du finner mesteparten av næringen. Men det er ofte fersk frukt og grønnsaker i kjøleskapet og jeghar uansett alltid fryste bær og fryste grønnsaker i fryseren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.