Det er mulig det skjedde bare en gang eller to eller tre. Dette er en riktig god oppskrift, hentet fra "Gjærbakst på alle bord", som jeg trofast vender tilbake til
Spice up your life, sang Spice girls en gang i tiden, og det kan man så absolutt ha glede av nå som dagene blir kortere, kulda setter inn og energien daler litt
Jeg MÅ bare minne dere på denne oppskriften igjen,dette er så enkelt, og SÅ godt. MÅ prøves. Denne gang servert med flintstek, stekt i ovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
DENNE GANGEN ER DET LIME OG ROSMARIN. Høres deilig friskt og sommerlig ut, og det var det og. Sorbèt derimot, det er tingen og med så mange variasjonsmuligheter
Kluter kan strikkes enkelt, men fint, og det har derfor blitt mye lettvint klutestrikking. I tillegg har jeg drøssevis av bomullsgarn som bare venter på å bli brukt opp, og kluter er vel det jeg tenker er det mest nyttige å strikke av dette
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Siden jeg bruker opp det meste av dette, er det lite å finne, men, noe er det. Det samme teppet er da blitt et sitteunderlag tova i tørketrommel til det blei fast nok
Det holer seg i flere dager og er perfekt til matpakker eller raske måltider. - Et par Celsius energidrikker med sitron og limeetter å ha hørt meg rundt fikk jeg beskjed om at dette var den beste smaken- Lett yoghurt- Riskaker i forskjellige smaker- Lettsaltede riskaker- Swebar med pepperkakesmak- Sjokolade søtet med stevia i forskjellige smaker- Light philadelphia- Lett ristet og saltet nøttemiks- Tørkede bær og nøttemiks- Licorise tyggis- Frossen supermix (frosne bær og gojibær)I og med at vi kom oss så tidlig avgårde, var vi også tidlig hjemme
Når det var klart for fredagspizza igjen måtte jeg jo prøve steinen. Jeg har funnet en lignende pizzabunnoppskrift på Trines Matblogg, men jeg brukte tørrgjær i stedet for fersk gjær siden det var det jeg hadde i hus
Da har jeg kommet meg hjem fra ferie, så da er det tilbake til jobb og hverdag igjen. I dag er det kjøttfri dag for mange, så her kommer oppskriften på en sunn og enkel mandagsmiddag
Nøyaktig hva og hvordan den er laget varierer fra sted til sted i det langstrakte land. Lefsene holder seg i en god måned hvis de oppbevares tørt og mørkt, pakk dem gjerne i rene kleder/ putevar eller lignende
Når det var klart for fredagspizza igjen måtte jeg jo prøve steinen. Jeg har funnet en lignende pizzabunnoppskrift på Trines Matblogg, men jeg brukte tørrgjær i stedet for fersk gjær siden det var det jeg hadde i hus
Jeg har laget grønnkålchips en gang før og skrevet om det her. Men så var jeg på besøk hos min kjære venn Mari som hadde lagetdet med hakkede mandler, og det er den beste grønnkålchipsen jeghar smakt
Rør ofte og pass på at det ikke fester seg i bunnen. i gammeldagse husmorsysler her (da ser vi bort fra at jeg skal komme tilbake med gode råd om kobberpuss når det går mot jul)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.