No nærmar jula seg, og det er godt med alt som er gjort i god tid. Småkakene likar eg å lage tett oppunder jul, då er dei ferske når høgtidsdagane kjem, og det vert ikkje så mykje nasking frå boksane
Det er mulig det skjedde bare en gang eller to eller tre. Dette er en riktig god oppskrift, hentet fra "Gjærbakst på alle bord", som jeg trofast vender tilbake til
Spice up your life, sang Spice girls en gang i tiden, og det kan man så absolutt ha glede av nå som dagene blir kortere, kulda setter inn og energien daler litt
Det viste seg å være en hjemløs som brukte det til å varme seg natten gjennom. Da jeg ble spurt om å bli ambassadør for oransje skjerf aksjonen var det ikke nei i min munn
Det er to varige gaver vi kan gi barna våre. Det ene er røtter, og den andre er vinger. Er dere innom her på bloggen nå, så betyr det at dere har tatt dere en velfortjent pause i en hektisk førjulstid
Tilsett så gelatinblandingen i sukkerlaken og rør godt til det er helt oppløst. Anbefaler lufttett pose, føler de holder seg bedre der, i glasskrukke blir de fortere harde på utsiden
Her i huset må man nesten lage det om man skal ha noen igjen til kakeboksen. Men for mer rustikke kjeks kan du ha litt mer i, da blir de slik som på bildet over
Dettebrødet er også litt søtt, og har litt rosiner i seg. Er litt usikker på hvor vanlige de er i resten av landet, men her i distriktet er sirupskake julebrødet fremfor noe
Link til oppskrifter ligger under bildet av retten. når treet er pyntet og freden kan senke seg. Nå begynner det og haste med alt som skal være ferdig til jul, litt stresset kanskje
Det har vært en av mine mest urokkelige tradisjoner. Rør inn eggene et av gangen, deigen skiller seg litt med så mange egg, men la maskinen gå noen minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.