Men eg har tilgang til mykje rabarbra i hagen her, og dessutan er det så godt. Ha mjøl, havregryn, sukker, smør, salt og krydder i ei matmølle, og køyr det til ein grynete masse
Ferdig utvannet og marinert pinnekjøtt legges på grillen til det begynner å bli sprøtt på utsiden. Grill det sammen med hjemmelagede pølser eller annet godt du liker
For meg er dette derfor årets beste julekake. Ha bakepapir i bunnen av formen (la noen cm stikke ut på hver side), da er det enklere å flytte bunnen over på et serveringsfat uten at den går i stykker
Uansett, godt blir det. Rute, og krydre lammekarréene med salt og pepper, de skal stekes på rist over potetene som på bildet lenger opp, etter at du har brunet dem med skinnsiden ned
Uansett, godt er det, bare de får litt tid på seg. Ja, før nå i de siste årene mener jeg. I den økologiske er det brukt lammeknoker fra østfriesisk melkesau
I år valgte jeg kun jordbær som topping og det syns jeg var et godt valg. I år ville jeg også pynte kantene i sprøytepose slik at det så litt mer festlig ut
Har du cashewsmør eller macadamnia smør er dette utmerket å bruke, men du kan også bruke mandelsmør. Sjokoladen og valnøttene utgjør ca en håndfull hos meg, men det kommer helt ann på om du vil ha det i
Fordi bedre enn dette blir det neppe. Synes du kremen ikke blir gul nok (vaniljefrø kan påvirke gulfargen), så er det lov å tilsette litt gul konditorfarge
Disse har blitt laget mange ganger detsiste året. Fy søren det har skjedd mye dette året. Her har jeg valgt ut noen av mine og deres favoritter fra de siste tolv månedene
Og igår var det tid for festaften i Mat- og vinklubben Smak igjen. Vi startet i avslappet atmosfære i «de indre gemakker» med asiatisk amus bouche ved navn Ma Ho, som visstnok skal bety kjøtt-på-frukt, noe det absolutt var
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.