Ble visstlitt for mye av det gode med fargemengden. Nå ble det bare jeg som dro alene innover sammen med de tre barna våre for jeg er armywifedenne uken, dessverre
Når vivariWieni fjor vardetglühweinpå hvert et hjørne med respekt for seg selv. Men detvarminkokkevenninne som hadde vært på tur i Tyskland som introduserte oss for drikken, det er jeg takknemlig for
Da jeg varliten og ble tvunget opp på fjellet varvissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
OG GODT VARDET. Øverst påbildet. Uten at det behøver å bety så mye for smaken. Sammenlignetvar nok Haadem sin absolutt den beste, så den kjøper vi nok neste gang
Da deigenvarferdigeltet, tok jeg dendirektepåbakebordet for å forme brødene. Nå som det bare er idErik og meg igjeni huset, prøver jeg å lære meg nye mengdeberegninger
Denne gangen blandet jeg altså inn Chevre og finhakketrosmarin og halverte sukkeret. Kjøl den av mellom hver utkjevling, blirdenvarm så blirdenutroligklissete
Alltidlitttilvenningtil ny mat (og tomatsausen smaker jo veldig annerledes enn rene grønnsaksmoser), men etter noen smaksprøver syns han detvarveldig godt
Detsies at vi er nærmest identisksjimpansen når detkommertilgenetikk. Videre ved infeksjoneri munnen, trøske, tannkjøttbetennelse og halsbetennelse (urtete som gurglevann), og ved leddsmerter (ved å piskehuden rundt leddet med frisk nesle)
Jeg syns også det er greit å lage denlitt tjukk så kan den blandes med kokt vann, morsmelkerstatning (eller morsmelk, men da blirden jo veldig tynn etter en liten stund) eller sviskesaft/mos
Men det er klart - vi fant ut at detvar en god ide å skiftekledningpå huset samtidig. Pga andre prosjekt har detblitt utsatt, men NÅ, - nå vardetpåtide
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.