I går vardet vinter hos oss. Og da passer det med vintermat. I dag var Bo langt oppe i de lombardiske fjellene i Valtellina, hvor både god ost og vin produseres
Det er like før han begynner å gå nå, så han krabber i rekordfart til alt som ser spennende ut ^^ Vilde (søster til dåpsbarnet), Liam, og Adrian (søskenbarn)
Hvis det er for varmt vil fisken bli rak for tidlig, og gå i oppløsning. Men meningene om tilberedning og servering er allikevel like mange som det er rakfiskspisere
Løken blomstret slik at det hele var et syn. Det jo er ikke sånn at jeg kan si "bare ramskløk". Lukkede og åpne glass oppbevares i kjøleskapet i flere måneder uåpnet
Skal øynene på smalahovet spises, eller vardet ørene som var best. Men, skal det være røkt eller urøkt, skal bjørkepinner koke med, hvor lenge skal det ligge i vann for å trekke ut salt
Den rare toppingen var helt nødvendig for at smaken skulle bli riktig, uten den ble sitron og sellerismaken overveldende og det ble ingen balanse mellom smakene
I år dukket dessuten et nytt element opp, og detvar planlegging av antrekk. Ja, for det er liksom litt sånn unntakstilstand dagene i forkant av den Store Dagen
Ordet «lapskaus» kommer fra engelsk 'lobscouse'. Oversatt blir det da 'klumpete rett'. Lapskaus er enkelt og lage, man tar litt kjøtt og grønnsaker, kutter de opp i biter og koker det sammen i en kjele med litt kjøttfond eller buljong
O. p. s. k. r. i. f. t. å. T. h. a. R. e. d. C. u. y. E. l. v. N. n. j. m. g. ø. b. J. ,. G. o. D. (. ). 4. 2. -. 3. c. 5. ". 1. æ. x. /. 0. S. L. H. I. B. F. K. q. Q. V. 7. P. n l
Fytti dettevar godt. Men det skal ikke jeg spise som nå går på lavkarbo. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperFørst steker jeg kjøttdeigen, har så i hvitløk og ferdighakket gulløk oppi, å la det surre til løken blir gylden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.