Nan brødet smeltet på tunga. Brødene stekes nest øverst i ovnen på 225 gader i 7 – 8 minutter. Dette Nan brødet hadde vi til Butter Chicken (Smørkylling) her om dagen
De smakte aldeles fortreffelig og heldigvis var vertinna villig til å dele oppskrifta. Forleden satt jeg på et kjøkken hvor det duftet deilig av nystekt gjærbakst og hvor de lekre, ferske brødene lå klar
Hvelv brødet ut av formen og avkjøl det helt på rist. GULLBYGG BYGG- OG HAVREGRYN og andre produkter i Coop GULLBYGG-serien, basert på DUGA byggkorn, får du kjøpt i alle landets Coop-butikker
Dette er noe jeg selv har villet prøve lenge, helt siden jeg så en oppskrift hos Linda Stuhaug. Og hva med å varte opp med søtpotet-brød på lørdags- eller søndagfrokosten
Denne oppskriften fant jeg inne på coop sine sider. På tide å bake litt igjen. Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt
elt deigen godt på laveste hastighet i en kjøkken maskin. dekk bakebollen med plast og la den stå på benken i 30 minutter. dekk bollen med plast å la den stå lunt i 45 minutter ha så deigen ut på ett melete bord. stek brødene på nederste rille ved 200 grader i 50-60 minutter å avkjøl på rist
Eltefritt brød eller grytebrød er en grei måte å lage brød på som krever ganske liten innsats. Pass bare på å sette deigen kvelden før - det tar bare et par minutter
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Oppskriften gir 3 brød. 3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete). Sett til heving på en lun plass i 45 min. Etterhev i 1 time og stek deretter på 200 grader i 1 time. 3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete)
Klem ut på bakeplate, stikk hull med fingrene jevnt over hele. Hell på 2 - 2,5 dl god olivenolje, dryss over et godt lag med havsalt og stikk innrosmarinkvister hvis du har
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.