Fytti dette var godt. Så nydelig godt. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperFørst steker jeg kjøttdeigen, har så i hvitløk og ferdighakket gulløk oppi, å la det surre til løken blir gylden
Dette er HIMMEL for en matvare allergiker. Så godt var det faktisk. Før vi kjørte hjemover med flyttelasset på fredag, MÅTTE jeg ta en siste tur innom kjære Urtehuset
Smelt smør og sjokolade sammen og la det KJØLNE -dette er VIKTIG. Altså, himmelskgodt. Pisk eggehviter og melis ekstra stivt, rør forsiktig inn kokusmassen og hell røren i en godt smurt form
Dette tilbehøret er veldig godt til de meste av grillmaten. Legg alle ingrediensene i formen, hell olje over, strø på salt og pepper og vend rundt slik at olje og krydder blirgodt fordelt
Dette er mer en thailandsk versjon. Jobb med hendene og bland all ingredienser godt i en stor bolle. Dette er så enkelt at når du først har klart å lage det én gang, vil du definitivt få lyst til lage de flere ganger, fordi de er så farlig gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.