Perfekt til en lørdag. Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Dette er ikke bare sommermat, men passer flott en kald høstkveld også J. Ja da er jegtilbake med matoverskudd, tenkte jeg skulle dele et par av oppskriftene fra Hjemmekokklauget
Når dette var godt blandet pisket jeg inn eggehviten. Den inneholder så utrolig mange fristende oppskrifter, og det beste er jo at dette er sunnere alternativer enn de vanlige oppskriftene
Dette er en autentisk oppskrift – blottet for jåleri, men full av smak. Man kan selfølgelig tilsette litt timian eller annet krydder, men jeg må innrømme at jeg liker best den enkle tradisjonelle smaken, hvor reinkjøttet er i hovedrollen
Jeggledermeg. I dag lagde jeg lapper til lunsj. I kveld skal jeg grille med faddergruppa. Og siden jeg er litt lei av grillpølser, har jeg tenkt å grille grønnsaker i folie med olje og hvitløk
En siste fordel jeg vil legge til er at jeg ved å ofte handle disse varene noterer meg hva prisene ligger på, og kan kjøpe inn litt ekstra når jeg ser prisen er satt ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.