Pensle bollene med egg mens de fremdeles er glovarme, og avkjøl deretter på rist. Det har vært mye snakk om molekylær gastronomi i det siste, og jeg skal for all del ikke skryte på meg å være spesielt interessert i dette, men jeg synes gode boller - en forutsetning for gode fastelavensboller- blir best om du følger denne oppskriften til punkt og prikke
Forvarmes til 250 °C, senkes til 100 °C stekes i ca 1 time Tegn opp sirkel på 26 cm i diameter på et bakeparir. Sett platen nederst i ovnen og senk varmen fra 250 grader til 100 grader
Dessverre, for det er virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene. I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak
De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg. Krutonger er muligens 80-talles, men krunsjen de gir i salaten er så god at det ikke gjør noe om man ikke får spist opp alt brødet
Dettevar de grønnsakene jeg ville ha med denne gangen. Hva i alle dager er dette. Bruksområdet er som oftest som tilbehør til fisk, kylling, ved siden av koteletter eller ei ribbe som ikke skal ha følge av surkål for eksempel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.