Før påske fikk jeg omsider lagd en lasagne jeg har hatt lyst til å teste en stund. Jeg kom over den på Trines matblogg, og den er uten kjøtt men med fetaost og masse gode grønnsaker
På 1970-tallet var det vanlig å steke ihjel tynne hvalskiver, før de ble kokt i brun saus. Resultatet ble kjøtt så tørt og seigt at man måtte ha haitenner for å få det i seg
Digge gulrotscones. Lag deg noen deilige scones i dag. Åh, jeg bare elsker varme, ferske scones. I morges startet vi dagen med disse, og mmm, det ble en deilig søndagsfrokost det
Disse koste jeg meg med en kveld i forrige uke. Oppskriften på selve lappene kan nok de fleste fra før, men er jo alltid fint med en liten reprise og topping og tilbehør kan jo varieres
Digg sommermat. Fylt røykelaks. Ok, dere. Dette MÅ dere prøve. Jeg mener det. For nam, dette ble så godt. Liker du røykelaks vil du elske dette - jeg lover
Bruschetta er deilig mat, og passer perfekt på varme sommerdager. Bruschetta er en forrett i Italia, men er også perfekt til lunsj, raskt og enkelt å lage, og trenger ikke koste så mye heller
Hei hei. I dag skal dere få oppskriften på en deilig yoghurt og tofu ostekake. Vanlig kremfløte er byttet ut med tofu, men kaken har uansett en deilig ostesmak takket være litt tilsatt ost
Hello solstråler. Jeg kjenner feriemodusen for lengst har sluppet taket og at gnisten etter å jobbe med å inspirere og motivere andre er så stor at jeg nesten tar fyr
Forretten ble altså en bruschetta i spansk stil. DET VAR EN GOD IDE. Når anledningen var tilstede, når begge døtrene til min glede var der, da laget mamma festmåltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.