Itillegg trenger man bare en boks med erter, melk, mel og selvfølgeligterteskjell. Det er ganske enkelt å lage, og ikke så dyrt heller, Jeg kjøpte fiskepuddingi løsvekt iferskvaredisken på en Meny, og noen frosne reker i løsvekt
reker & asparges iterteskjellgratinerteterteskjell med skalldyr. Beregn en stk per person som forrett og to per person, når den serveres som ett eget måltid
Så fyller jeg stuingeniterteskjell (kjøpt ferdig på butikken). Her er atter en finoppskrift for den billige laksen som du får slengt etter deg ibutikken
I går kveld lagde viterteskjell med hvit saus, reker og fiskepudding, og det smakte kjempe godt. Dette synes jeg å huske at foreldrene mine hadde som kveldskos da jeg var liten
Det er faktisk noe av det beste jeg vet, men det må være gode ferske fiskeboller, god hvit saus med muskat og terteskjell - og med nydelig norske reker - dette er bare herlig
Jeg heldigvis hadde jeg terteskjelli skapet samt fiskeboller og hvitsaus, i fryseren hadde jeg amerikanskgrønnsaksblanding, fortsetter det på denne måtenmå jeg ut å handle mye nød provianter
Steik da i olja i høg panna. Ha dette oppi samen med løken og la det surra ei stund. (Det blei så masse grønnsaksblanding at eg har hatt den fleire dagar)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.