På mandag testet jeg ut min sous vide maskin for første gang. Den mye omtalte tilbredningsmetoden gjorde at jeg hadde skyhøye forventninger til resultatet
Skikken kan føres tilbake til 1800-tallet. Oppskriften er nok til 12 store hveder/bollerundstykker - har noen et bedre navneforslag, kom med det. 500-600 g fin glutenfri melblanding. 1/2 ts salt-. Tilsett så egg, kardemomme, smør, mel og salt- La maskinen jobbe i 10-15 minutter. 2 egg 500-600 g fin glutenfri melblanding. 1/2 ts salt-
Disse myke og saftige dinner rolls er også av amerikansk opprinnelse. 12 dinner rolls). -1 1/2 kopp lunkent vann. -1 ss tørrgjær. -2 ss sukker. -2 ss smeltet meierismør. -1 ts Maldon salt. -4 kopper mel. Hev i cirka 20-30 minutter. Stek på 200 grader i cirka 10-15 minutter. -Sonja- 3
Skal på BootCampen for 2 gang i dag - snakkes. Dette er det jeg hadde i går i alle fall. Provencemarinert indrefilet av svin med ferske stekegrønnsaker, 1 råstekt potet og peppersaus på lettmelk ogvann med champinjon
Kalkun i mandarinjusStuffing (fyll) med kjøttdeig og tørket frukt i cognacMandarinsausPotetmos med ostMaldonsaltede grønne bønnerParmesan- og fruktsalatCinnamon and cranberries biscuits (bakst med kanel og tranebær)Til dessert lagde jeg
Etter en god treningsøkt følte jeg for å lage noe ekstra godt og sunt. Derfor ble det hjemmelagede spicy kyllingboller i chilitomatsaus på en eng av spinatblader, grillet squash, søtpaprika og blomkål
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.