1. Vask potetene, skjær dem i skiver.
2. Smør en form med olivenolje. Legg i skivene.
3. Skjær aubergine, løk, asparges i skiver. Legg over potetene, så tomatene.
4. Skyll fisken og skrap av skjellene. Skjær snitt som på bildet. Legg over grønnsakene.
5. Stek ved 200 grader i 15 minutter.
Eller dorade som man sieri Norge, eller Havkarusser, som er det offisielle navnet. nå var jeg akkureat ferdig med forretten med Almejas, så hva er vel da bedre enn å fortsette med den deilige, lette og lyse fisken Dorada
Dorade er en fisk som er tilgjengeligi de fleste fiskedisker med over middels utvalg. Blant annet i større Ica-, Meny- og Sparbutikker og om butikkenikke har det, tror jeg ikke det vil være noe problem å få bestilt det inn
Dorade er en deiligfisk. Olivenolje, kapers,oliven, noen kirsebærtomater, sjalottløk og hvitløk, to slag soltørkede tomater, poteter, parmesan, fisken, og noen timiankvister er alt som skal til
I dag hadde de doradeifiskedisken på ICA. Den smaker godt både grillet, stekt og bakt. Dorade kalles også havbrasme eller havabbor, og er en velsmakende middelhavsfisk
Dette er den perfekte søndagsmiddag på en hustrig høstdag enten du skal lage middagtil to eller mange, for når du først har fått alle ingrediensenei gryten, lager den seg selv istekeovnen
Heisann. I dag har jeg et supert lunsjtipstil dere. Det hender vispiser det tilmiddag også når kjøleskapet er litt tomt, for egg har vialltid – godt, billig og proteinrikt
Dette ble virkelig en god hverdagsmiddag, dette er mat som hele familienvillike. Jeg har aldri laget kål på denne måten før, og at det skulle bli så godt hadde jeg nesten ikke trodd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.