Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Legg torsken i serveringsstykker i en smurt ildfastform. Krydre filetene med salt og pepper. Torsk. Ha mandler, fersk persille, olivenolje og sitronsaft i en matmølle (hakkefunksjonen til en stavmikser) og kjør sammen i noen sekunder til at du har en litt grov masse
Inspirasjonen til denne vanvittig smakfulle og lettvinte fiskemiddagen fikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Torsk kan varieres i det uendelige, og er godt til det meste synes jeg. Legg fisken i en ildfast form. Skjær opp purre, og surr denne myk i litt olje i en kasserolle
Neste gang skal jeg heller trekke torsken og steke bacon som jeg serverer ved siden av. En god erstatning for økologisk bacon er bacon fra Jacob’s som “kun” inneholder nitritt (et stoff som for øvrig settes i sammenheng med utvikling av kreft)
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
P Høres kanskje litt rart ut, men man bruker ikke hode like mye hjemme som man gjør i arbeid. Jeg går jo på diett så blir liksom ikke alltid det store jeg gidder å mikse opp med da
Fiskeformen er nydelig på smak og såre enkel da alt er i en form som settes i stekeovnen. Dennefiskeformen kan også lages med lettsaltet torsk eller utvannet klippfisk, den kan også lages med sei
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.