Hans belte er Kristins spesialitet, en brodert klokkestreng med opphenget fortsatt på. Alle modellene var fra HadelandGlassverk, så denne staute karen i Kristins fars gamle kofte er kanskje en av glassblåserne
Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Jeg bruker mixmaster og røren blir derfor godt blandet på kort tid. smelt smør og kokesjokolade på middels varme sikt inn melis og vaniljesukker, bruk visp
Sprøyt på glasuren og pynt gjerne med non-stop eller annet fargerikt strøssel. Lik gjerne siden min på facebook så holder du deg oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Linus fant sin egen vri på smaking og pynting. Vi lagde muffins til lørdagsgodt denne helga. Oppskrift på disse enkle barnevennlige muffinsene som jeg fikk mye skryt for i min oppvekst
På jobben har det gått en masse sykdom, og siden jeg er blant dem som bare titter innom noen timer nå og da hadde jeg trodd jeg skulle bli skånet, men den gang ei
Synes heller ikke runden på butikken tar lengre tid enn de gangene vi går på måfå rundt hyllene i butikken, uten handleliste, samtidig som vi prøver å planlegge og handle inn ingredienser til et par- tre middager
( Isen er inspiret av isene til mat på bordet). Barnas beste dessertyoghurt. Del på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
Her kommer oppskriften på rundstykkene barna laget i går, dette er ingen super oppskrift og det er greit for man må få pisemat som lar deg skeie ut fra tid til annen
Dette saftige og supergode brødet gikk ned på høykant under kveldsmaten hos oss i kveld. Barna våre er (dessverre) litt kresne på hva slags brød de vil ha, men dette halvgrove speltbrødet uten frø, kjerner eller nøtter var en skikkelig innertier
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.