Dressinger og vinaigretter
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Parmesan vinaigrette
  • 1 ts tørr sennepspulver ( Coleman)
  • 2 ss hvitvin eller champagne eddik
  • 6 ss fløte
  • 30 g nyrevet parmesan
  • 1 ss finklippet gressløk eller finhakket persille
  • salt, pepper
  •  
  • Hvitløkvinaigrette
  • En god neve grovt salt
  • 6 store fedd hvitløk
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 6 ss olivenolje ev like deler jordnøtt og valnøttolje
  • 1 ss finhakket gressløk
  • salt, pepper
  •  
  • Grønn saus (Salsa verde)
  • 2 bunter persille
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 liten boks ansjosfileter (ca 50 g)
  • 1-2 ss kapers
  • saft av ½ sitron
  • ;1 ½; dl olivenolje
  • litt salt, grovmalt pepper
  •  
  • Hvitløkdressing
  • 3 dl lettrømme, lett crème fraiche eller matyoghurt
  • 4-5 fedd hvitløk , bakt i ovn for en litt mildere smak ( se hvitløksvinaigrette) eller fersk hvitløk
  • 3-4 ss ekstra virgin olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • salt, pepper
  • finhakket persille eller andre krydder urter.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.