Prøv denne nydeligesoppsausen. Skjær soppen i båter og stek i tørr panne til soppkraften er kokt inn. Tilsett smør og finhakket sjalottløk, stek gyllenbrunt
Soppsaus er et tilbehør jeg automatisk tenker passer sammen med kjøtt, og aller helst biff. Det er også en av dissetilbehørene det gjelder å huske at fins, og som man har så lett for å tenke at er vanskelig eller tar lang tid kanskje
Soppsaus ♥ Passer (imin verden) til alt. Nei, lakto- vegetarisk. Litt olje tilsteking. Kutt soppen i små biter og stek den ilitt olje, til den er gyllen og gjennomstekt
Kok en kraft av dueskrog, rødvin og sjalottløk. Skjær løs bryststykkene og ta bort skinnet. Del pakkene med duebrysti to og legg disse over potetene og soppen
Bland ut buljong med vann (se på pakningen, hvilketforhold)Finhakk løkenSkjær sopp iskiverFres løken og soppen i stekepannen med rapsoljeHell den ferdige buljongen, crème fraiche og soyasaus iblandingen
Rens hvitløk og sjalottløk og kutt de i smått. Smelt smør og olje i en kasserolle. Tilsett fløte, soyasaus og grønnsaksbuljong, og la det koke til sausen har fått kokt ned til passe tykk konsistens
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.