Denne oppskriften er enkel og gir en fin deig som er lett å jobbe med, og som gir utrolig smakfulle horn som passer godt som middag, niste, lunsj og turmat
Ha i nesten alt vannet og elt deigen lenge og vel. 33l) og 1 liter vann (ha i litt mer om deigen blir tørr). Etterhev i 1 time og stek deretter på 200 grader i 1 time. 33l) og 1 liter vann (ha i litt mer om deigen blir tørr)
Men rett som det er må man ty til "god gammaldags" gjærbakst likevel, og da er det ingen vei utenom. Jeg slapp plutselig billig unna alle problemene med elting og knaing, og brødet ble kjempegodt
Vi brukte sjokolade uten sukker, og tilsatte en spiseskje sukrin pluss for å få en søtere smak. Kari har nylig feiret fødselsdag, og da er det påkrevet med en kake eller to
Dagens pitabrød er fylt med fiskekaker, salat, skivet tomat, løk i ringer, guakemole og rømme. Pitabrød er utrolig enkelt å lage, smaker mye bedre enn de du kjøper på butikken og det beste av alt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.