Man trenger selvsagt ikke være ti personer for å kunne lage dette, men om man er færre anbefaler jeg å bare skjære opp en liten del av gangen, og heller spre det ut over flere dager
Min erfaring er nemlig at hvis man bare tenker uka litt igjennom er det enkelt å servere sunn, kjapp og billig mat - som merkes både på kroppen, humøret og lommeboka
Jeg skrev opp en cirka-oppskrift underveis, og den er som følger. Scones og rundstykker kan lages av hva du enn har hjemme - bruk det du har av meltyper og slump i vei
Så er det bare å fylle tortillaen med det du har lyst på, brett sammen og nyyyt. Stek til den begynner å brunes lett,da snur du den og steker andre siden
Når jeg får inn kostholdsplaner til analyse er det nemlig noen ting som går igjen hos veldig, veldig mange og det er ikke for mye mat, nei det er for lite mat som inneholder sunt fett, esensiellle amionsyrer (protein) og nok frukt og grønt
♥Datoen som er satt på varen er bare en garanti for varen. ♥Har du frukt som begynner å bli overmoden som feks bananer som begynner å bli brune, kandu skjære de opp og legge de i poser eller tupperware i fryseren
Deretter har du i noen dråper hvitvinseddik, litt sukker og litt salt. Denne gangen snakker jeg om den retten som heter "Ferskt kjøtt, suppe og sursøt løksaus"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.