Ingen kommentarer. fordeig. hoveddeig. fordeig. bland sammen melk, sammalt hvete fin og grov, sammalt rug fin og grov, havregryn og havre klitilfordeigen
Jeg har i lengre tid snappet hvordan jeg selv forbereder matpakker hjemme hos oss. Familien er nok litt bortskjemt, for både Vilde og Daniel får med seg matpakker - hver dag
Mandager er alltid ekstra travle for min del – heldigvis på en god måte. Dette er den store rapport-dagen hvor jeg får inn det aller meste av rapporter fra StrongBody-kundene våre, så uken starter alltid med å lese om ukene deres og hvordan det har gått med både kosthold og trening for deres del
Lunsjen er ofte en utfordring når man skal legge om kosten og leve lavkarbo. Vi nordmenn er vant til matpakke med brød med brunost og salami, og mange synes det er «skummelt» å skulle velge noe annet
Endeligfikk jeg prøvd eggemuffins som jeg så lenge har drøyd med å prøve. Heisann alle sammen. Eggemuffins er egentlig akkurat det samme som omelett bare imuffinsformer
Her kommer oppskriften på det perfekte matpakkebrødet som holder seg saftig og godt i flere dager. Jeg prøver å bake alt brød selv da jeg synes bakeoff brødene fra butikken kun er godt den dagen man kjøper de
I dag har vi hatt ertesuppe med parmasanchips og eggemuffins. *Riv gulrøttene fint, kjør løk i en blender og rør dette sammen med eggeplommene og krydderet
Oppskrift på eggemuffinsfinner du HER. Det er Søndag og ei ny veke står for tur. #lunsj #lunsjtips #matinspirasjon #matprat #lunsjmuffins #lindastuhaug #lunsjinspirasjon #sunnmat #sunneoppskrifter #suntoggodt #sunnelunsjer #sunnelunsjtips #sukkerfri #utensukker #fitnessbloggen #sunnevafler #proteinpannekaker #speltlompe #speltlompetips #eggemuffins #eggewraps
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.