Rør sammen eggeplommer og fløte i en gryte, og tilsett finhakket eller raspet hvitløk. Riv nesten hele parmasanen, men spar en liten bit til serveringen
Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren. Vær obs på at det fort gjort blir noen ekstra turer til fryseren i etterkant, og at det ikke er fremtidige gjester som får nyte godt av bakingen
Ha eggeplommer, sukker og maisenna i en stålbolle og. ) Denne sjokoladekaken er så god og saftig, og kommer nok fort til å bli en av dine favoritter også
Vi har ofte kyllingrester, enten etter grillet kylling eller noen kyllingfileter til overs. Til 4 personer. Stekes på 200 grader i 20 min, eller til osten har smeltet
Skill eggeplommer og eggehviter i hver sin bolle. I dag har jeg en sunnere dessert til dere, den hadde sin plass i påskeutgaven til Shape-Up og nå får dere den her
Tilsett så likør og eggeplommer og miks det godt til du får en lys og luftig konsisten. Jeg har også nylig oppdaget at de kun tar inn denne sjokoladen til Jul og Påske i Norske butikker
Til kaken. Til kremen. Begynn med kaken ta kaffen i en gryte og visp inn kakaoen gi det et lite oppkok(pass på å ikke bruke for høy varme da blir kakaoen bitter) sett blandingen tilside for avkjøling
Pisk inn eggeplommne til en luftig smørkrem(ikke ha i kalde eggeplommer, da blir røren stiv). Hvis man vil kan man jo såklart gjøre denne oppskriften også om til små makroner ved å ikke bre den utover en langpanne, men heller bruke en teskje å legge små klatter ut på bakepapirkledde brett før man setter de i ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.