for det er jo alltid litt artig å se hvordan vær folk har rundtomkring. Når man ikke har noe å bloggeom, eller ikke orker eller vil, rett og slett fordi man ikke riktig vet hva i allverden man skal skrible ned
Ekstra kombucha kan brukes dersom sennepen blir for tørr og ikke går rundt i blenderen. Driver man jevnt med kombucha-brygging så hender det innimellom at man sitter med en sats som er litt vel brygget
Ein lærer stadig nye ting, sjølv om mykje matlaging går på autopilot når ein har gjort det nokre år. Deigen som var att då eg hadde kjevla over forma og teke til sides “kantane”, trykte eg i hop, og la i kjøleskapet, eg kan tenke meg at det var ca
Hver gang det legges ut nye how-to videoer på YouTube kommer jeg til å oppdatere det på en ny katagori som heter “Video – Youtube”, slik at du alltid finner fram til rett blogginnlegg når du ønsker å se hvordan jeg dekorerer cupcakes og kaker
Dersom du brukar laktosefri fløte kan du også servere den til laktoseintolerante. Pavlova er ei enkel kake å lage, og ikkje minst lett å ha som glutenfritt alternativ på festbordet
Jeg har hatt en lengre bloggpause i fjor - og begynte så smått å bloggeigjen på nyåret - ennå ikke helt i form, oglitt opp og ned er det ennå, men kjenner atdet det går fremover
Deigen skal være litt klebrig, husk at hveten sveller under hevetiden og gjør den mer kompakt. Smaker like godt til salt som til søtt pålegg og kjempegodt til supper
Som du har laget selv. Rundt langtidshevet brød. Rundt langtidshevet brød. 3,5 dl kaldt vann1 dl kulturmelk (eller cultura naturell)1/2 ss flytende honning10 g gjær, fersk10 g grovt salt, (her brukte jeg bare ca 3 g, synes det ble mye med 10)ca 500 g steinmalt hvetemel (helsekost, f
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.