Så jorda rundt en gang til , tilbake i Norge, for å bli pakket og gjort klar for salg. Det eneste kravet er at den må ha vært kjølt ned på isbiter i fiskedisken og at den ikke har vært fryst, saltet, marinert, kokt, tørket eller lignende for at den skal kalles fersk
Køyr den til deigen har samla seg rundt midtpinnen, ca. Ein lærer stadig nye ting, sjølv om mykje matlaging går på autopilot når ein har gjort det nokre år
Flotte bilder av vakker natur, et koselighjem og skjønne barn ღ Herlig å titte inn hertil deg- og dere - ser ut som en fantastisksammensveiset og sprudlende familie ღ Jegblir i alle fall glad og smiler når jeg titter innher hos deg
Flate rundstykker er lette å ha påleggpå når ein skal ta med. Det er ikkje ofte eg bakar tre gongar på ei veka, og at eg lage samme oppskrifta har aldri skjedd før, men når eg fant denne, måtte eg prøva
Å sette saman ein salat handlar om ulike fargar, former, smakar og teksturar. Ta til side dei største hjertesalatblada, og legg dei rundt kanten på eit stort fat
Eit viktig oppdrag førte meg til Sverige på laurdag, det var ein strålande fin tur med fine damer som reisefølge og ny kunnskap om geografien både i Austfold og Akershus
Vi tok tidlig kveld, siden både føtter og hoder var slitne etter først en lang bil tur, og masse trasking rundt i de forskjellige byene før ankomst til hotellet
jeg sov som en stein her. Så derfor var det en spent gjeng som tok fatt påturen opp liene -. Her er vi klare for tur - sammen med fetteren min og hans familie
Eg har også erfart at appelsin bør ikkje bake på høg temperatur. Tradisjonen er å ete appelsin naturell, til nød med ein sukkerbit dytta inn i eit lite hol ein kan syge safta ut gjennom
Temperatur. Legg litt ekstra oliven og fetaost på toppen. Sett brødet til heving med lokket på gryten. La brødet kjøle seg ned på en rist før du deler det opp
Snart er det påske, vi skal ha fri og håper å få vært masse påtur ♥. Og påtur er det kjekt å ha med noe ekstra godt, så da har jeg og lillegutt bakt igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.