Ektehonningkake. Formkaker. Lages røren med eggedosis eller stivpiskede eggehviter, skal den helles raskt i formen og stekes umiddelbart, husk å forvarme stekeovnen
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Frokosttipset er for ekte helter og heltinner. Hei. Idag har jeg laget en deilig frokost, og vil selvsagt dele denne godbiten som tidligere var norsk tradisjonskost- men jeg har en litt annen vri
Etter et mislykket forsøk på en Honningkake for et par måneder siden (fant en oppskrift i en kokebok fra Valdres med hjortesalt - det smakte bare salmiakk desverre) var det klart for et nytt forsøk
Nydelig søt , myk og luftig honningkake. time ( Denne honningkaken hever seg veldig mye under stekingen og du kan risikere at røren renner "over" kanten viss du bruker bare en form om den er litt for liten, men det gjør ingenting, bare pass på å ha en stekeplate i bunnen av ovnen )
Khai ønsket seg ekte cowboymiddag, og bortskjemt som han er så fikk han det. Vil du gjøre det enda mer cowboy-ekte er det jo å slenge på med litt stekte pølser i tillegg, og kanskje vanlig potet fremfor søtpotet
Oppbevar honningkaken i tett folie, plast eller boks. 1. Sett stekeovnen på 150 °C. Til denne oppskriften trenger du en langpanne, en kakeform (som avbildet) eller ildfast form ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.