Yoghurtbrød5 dl vann5 dl yoghurt naturell0,5 dl rapsolje50 g gjær2 ts salt2 ss honning2 dl linfrø200 g havregryn200 g sammalt grov rug1 kg hvetemelVarm yoghurt, vann og oljen til den blir lunken og rør ut gjæren
Der er lørdag formiddag, det er hustrig ute, og jag har god tid. En fin dag å bake brød på. Jeg velger. hvetebrød med yoghurt for å forhåpentlig på et litt syrlig brød
Denne oppskriften gir et saftig, næringsrikt og velsmakende resultat. Litt annerledes brødoppskrift enn vanlig da det her er benyttet natron istedefor gjær
Varm yoghurt og vann til fingervarmt. Løs fersk gjær opp i litt av væsken. Tørrgjær blandes i melet. Tilsett mel , frukt og nøtter og elt sammen til en glatt smidig deig
Det gjenstår omtrent en måned med intensiv lesing, oppgaveløsing og en ellers ganske A4-hverdag, hvor man stort sett gjør akkurat det samme fra man står opp til man legger seg
Denne oppskriften har jeg fått av Ellen, så derfor navnet. Tusen takk Ellen. Vi har hatt en del gjester den siste uken, og jeg har servert denne suppen til stor begeistring for gjestene våre
06. 12. 2015. Sponset innlegg. YUMMY. Her har du en super oppskrift på myke, deilige lakriskarameller. Jeg bruker søt og ekte rålakrispulver fra Mill & Mortar som er produsert i Sør-Italia og som gir en fantastisk rund og god lakrissmak
#oppskrift #brød #brytebrød #hjemmelaga #yoghurtbrød #gulrotbrød 1 brød. Ved første øyekast kan det se ut som jeg lager all mat fra bunnen og at lite som ikke er hjemmelaget kommer over dørstokken i dette huset, men det er ikke tilfelle
I helgen har jeg funnet utrolig mye spennende i skog og på marker. Engkarsen bugner, granskuddene har begynt å poppe, engsyren er superfin nå, med dypt røde blomster og små blader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.