Form deigen til to brød og legg brødene i smurte brødformer. Etterhhev brødene på et lunt sted i ca 40 minutter. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved 200 °C i ca 45 minutter
Eltefritt brød må ver de beste brødene som finner. God sprø skorpa, og saftigt brød. Når brødet er ferdig etterheva vippe du det forsiktig fra bakepapiret og oppi den varme grytå/formå
Det er et grovt brød som er veldig, veldig godt. Brødet passer perfekt for en sunn og god frokost. Da får du mange rundstykker istedet for et stort brød
Bakes ut og jeg la det i brødformer. Samtidig med brødbakkingen laget jeg også Blåbærpannekake i langpanne som jeg har skrevet oppskriften på tidligere her
Plutselig var det fritt for brød. og siden jeg er i en dritt-lei-brød periode, og siden min bedre halvdel har en ømfintlig mage for fint hvetemel ble det skikkelige grovbrød, helt uten siktet hvetemel
Etter beregning i brødskala-kalkulatoren på Opplysningskontoret for brød og korn. Dette trenger du til 2 store brød (2 liters brødformer). Form to brød, legg disse i godt smurte former på 2 liter. Dekk brødene med et klede og la heve i 2 timer. 2 store brød. 2 liters brød
Veldig godt brød. 2 ss surdeig (jeg har surdeig i kjøleskapet, det blir brød uten også). Jeg deler i 8 runde brød. 2 ss surdeig (jeg har surdeig i kjøleskapet, det blir brød uten også)
Vi er glad i skikkelig grovt brød her hos oss, men det er det ikke så mye av i Spania, mest fint brød, etter hvert har det kommet brød som det er litt grovt i, men så vi har en norsk baker ikke så langt borte da, så kjøpebrød blir det innimellom
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.