Dette er en lettvint måte å lage focaccia på, bare husk å røre sammen deigen kvelden før du skal steke den, og det må jeg si, det er den beste focaccia jeg har bakt, så dette komme til å bli en gjenganger
Men når jeg har fått smaken på eltefri bakst så er det så fristende å bruke det i stedet. Jeg har bakt mye forskjellig med denne metoden og har aldri mislykket, hittil har jeg bakt flere forskjellige typer brød, rundstykker og nå altså focaccia
Så i dag deler jeg oppskriften på min absolutte favorittfocaccia. Vi elsker å lage småretter i helgene som man kan dele, og det passer så godt med nybakt focaccia til
Eltefrie og luftige brød med masse ost, deilige urter og hvitløk. Jeg gjentar meg nesten selv til det kjedsommelige, men eltefrie oppskrifter har revolusjonert kjøkkenet mitt
Det beste med disse er at du lager deigen på kvelden, setter den kaldt i kjøleskapet, ruller ut på morraen og vips så har du varme rundstykker på frokostbordet- på under 15 minutter
Her kommer det oppskrift på focaccia, noe som er utrolig godt til salater og grillmat. Du trenger. 7dl lunkent vann1 pose tørrgjær15 gram salt1kg hvetemjælBland alt til en litt seig deig
Har noen av dere testet ut eltefrie rundstykker eller eltefritt brød. Det jeg liker med eltefritt er at den gjør seg selv, tar ekstremt lite tid og baksten er super saftig
Focaccia er et italiensk brød som vanligvis er smaksatt med havsalt, urter og grønnsaker. Idag har jeg fylt Focacciaen med cherrytomater, rødløk, fetaost, olivenolje, havsalt, rosmarin og oregano
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.