Det beste med disse er at du lager deigen på kvelden, setter den kaldt i kjøleskapet, ruller ut på morraen og vips så har du varme rundstykker på frokostbordet- på under 15 minutter
/skrevet i samarbeid med TINE Kefir/ Altså hva kan man si. Høsten er her - endelig. Jeg elsker både sommer og vår og vinter, men for meg er det bare noe særlig med høsten
Duftende god gjærbakst - ingen ting kan måle seg med det. De rundstykkene jeg bakte i dag er sånne som nesten "baker seg selv", det er bare å røre sammen og dele opp i biter
Disse eltefrie rundstykkene er sååå gode (. Grove eltefrie rundstykker med solsikkefrö. Men, i og med at de er eltefrie slipper du å klisse med hendene – perfekt sier nå jeg Så sett av 5 min om kvelden, og 10 min neste morning + steketid, så har du en fantastisk god frokost
Vil du, kan du rulle fine jevne rundstykker, men jeg synes det er så enkelt bare å rulle en lang pølse, del opp i biter med deigskrapen og settes bitene på et bakepapirkledd stekebrettet til etterheving
Jeg lager ofte eltefrie bakverk. Rett og slett fordi jeg syntes deig er noe klissete greier, samtidig mener jeg at resultatet av langsom heving gir bedre brød og rundstykker
Å lage eltefritt brød eller rundstykker er en fin ting nå på sommeren. Da har jeg litt lengre tid på morraen, og kan bruke en liten time på å steke ferdig
ELTEFRIE rundstykker, som inneholder det du har i skuffene. Eltefrie Rundstykker. 05. 09. 2016kl. 18. 30. Alt som er enkelt er topp, så disse improviserte rundstykkene må jeg bare dele med dere
Eltefrie rundstykker er genialt å lage i helgen. Du rører sammen deigen før du legger deg, og morningen etter har du helt ferske rundstykker til frokstbordet på under 15 minutter
Hei Hei. Her kommer oppskriften på rundstykkene barna laget i går, dette er ingen super oppskrift og det er greit for man må få pisemat som lar deg skeie ut fra tid til annen
Har du lyst på nystekte rundstykker uten å måtte kna, elte og rulle. Prøv denne oppskriften her, det er bare å røre sammen, la deigen heve og kutte opp i passende biter, ja, og steke selvfølgelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.